Kutyával élni...

Rólunk

2022. október 16. - kovacs.netti

Sziasztok!

Mióta kutyás család lettünk, életünk központi figurája Jupiter lett. Megváltoztak a szokásaink, hobbijaink, rengeteget tanultunk, mondhatjuk megváltozott az életünk. Bár mindketten kutyák mellett cseperedtünk fel, igazán Jupiter mutatta meg nekünk, milyen is kutyásnak lenni. 

Jupiter egy németvizsla - labrador keverék fiú, aki mind küllemre, mind jellemre inkább vizsla, ennek minden szépségével és nehézségével.

Miután kiderült, hogy a kutyázás nem is olyan egyszerű dolog, egyre többet foglalkoztam a témával. Nem mondom, hogy mindent kamatoztattam is, de hobbimmá vált a kutyás infók begyűjtése. A bloggal különösebb célom nincs, mint elmesélni élményeinket, tapasztalatainkat, esetleg megosztani hasznosnak talált infókat.

Mi nem az a tökéletes család vagyunk, aki mindent úgy csinál, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Felismerjük, tudjuk, ha hibázunk, nevetünk magunkon és egymáson, kiélvezzük, hogy nincs is szuperebb, mint egy kutyával együtt élni.

csalad.jpg

Már több, mint fél éve csatlakozott hozzánk Merkúr, az achát csiga, majd aztán egy kis utódját is megtartottuk, ő lett Uránusz, nekünk csak kis Uri. Velük nem olyan izgalmas az élet, de érdekes kis lények, megmutatjuk őket is.

Netti

Facebook: Jupiter, a fekete vizslador

Instagram: wnj_adventures

süti beállítások módosítása